Al Consell de Govern del 19 de març es decidirà definitivament si tanquen l’Escola Bressol Gespa

Estándar

Benvolguts/des amics/gues de l’Escola Bressol Gespa,

Sempre ens hem resistit a creure-ho, però les mares i els pares de la Gespa hem arribat a la certesa que l’equip de govern no juga net en relació amb l’Escola Bressol Gespa.

En el Consell de Govern de la UAB, que tindrà lloc el dijous 19 de març, els consellers i les conselleres decidiran definitivament si es tanca la Gespa.

Com anticipaven les més de 1.600 signatures de suport que hem recollit, al darrer Claustre, màxim órgan de representacio de la Univeristat, es va aprovar una moció que permetria la continuïtat del centre.

Tot i que la comunitat universitària ha donat un suport majoritari a la continuïtat de l’Escola, l’Equip de Govern, en el seu afany de tancar la Gespa, posa ara sobre la taula convenientment la necessitat de fer unes «reformes urgents» de l’edifici de la Gespa que valora en 500.000 euros. Després de prop d’un any de converses i d’innumerables propostes, ara asseguren que, si no es fan totes aquestes reformes al mes d’agost d’enguany, la Gespa s’haurà de tancar.

Defensar la Gespa és defensar la conciliació laboral, és reconèixer la seva labor fomativa i és renunciar a seguir renunciant.

Per tot això, exigim que l’Equip de Govern escolti la veu de la comunitat universitària i la decisió presa al Claustre i que no apliqui cap retallada sobre el pressupost del centre perquè l’Escola continuï donant un servei de qualitat. Demanem de nou que es deixi d’utilitzar l’estat de l’edifici com a excusa per tancar l’Escola i que es faci un pla de reformes progressives si realment són necessàries.
Al Consell de Govern del 19 de març una representant de les mares i pares llegirà un comunicat en defensa de la Gespa. Per aquest motiu, us convoquem el dijous 19 de març, a les 9 h, a les portes de la sala de juntes del Rectorat per dir NO a l’atac a la Gespa.

Aquest correu és una crida desesperada a la mobilitzacio del PAS, el PDI i els estudiants per dir prou de retallades a les nostres vides.

Gràcies per avançat!!

Mares i Pares
Escola Bressol Gespa

Un comentario en “Al Consell de Govern del 19 de març es decidirà definitivament si tanquen l’Escola Bressol Gespa

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s